Kiinteistölämpöpumppu


Meiltä monien kohteiden kiinteistölämpöpumput Seinäjoen seudulla

Yrityksemme tuotetarjontaan kuuluvat myös moniin kiinteistöihin soveltuvat kiinteistölämpöpumput. Pumput sopivat esimerkiksi teollisuuskiinteistöihin, liikehuoneistoihin, kouluihin ja moniin muihin rakennuksiin. Laitteisto valitaan sen mukaan, mitkä kiinteistön ja sen käyttäjien edellytykset sekä tarpeet ovat. Oikeat ratkaisut sinulle tarjoaa Valon Vesi ja Lämpö – kokeneiden tekijöiden ja vahvojen ammattilaisten LVI-yritys Seinäjoen seudulla. Toimimme myös Ylistaron ja Lapuan alueilla.

Kiinteistölämpöpumppu Seinäjoki | Tilaa Gebwell-kiinteistölämpöpumput täältä

Gebwell Taurus

Kotimaiset Gebwell-kiinteistölämpöpumput valmiiksi asennettuina

Suomessa valmistetut Gebwell-kiinteistölämpöpumput ovat investoinnin arvoisia. Pumput ovat paitsi ympäristöä säästäviä, myös varsin kestäviä ja toimintavarmoja. Pumput tarjoavat selvää säästöä kiinteistön lämmitys- ja viilennystarpeisiin. Autamme valitsemaan parhaiten sinua palvelevan pumpun ja hoidamme puolestasi kaikki sen vaatimat asennustyöt. Kun urakan takana seisoo asiantunteva yritys ja käytössä ovat laadukkaat laitteet, lopputulos on erinomaisen onnistunut!

Kiinteistölämpöpumppu ja sen asennus ammattitaidolla

Kiinteistölämpöpumpun hankkiminen käy helposti – kun asioit meidän kanssamme. Kartoitamme kohteen huolellisesti ja etsimme siihen parhaiten soveltuvan pumpun. Asennustyö hoidetaan meille tuttuun tyyliin: avaimet käteen -palveluna. Sinä nautit vain pumpun tuomista hyödyistä. Maalämpö– ja poistoilmapumput asennetaan yleensä lämmönvaihtimen rinnalle. Näin pudotetaan esimerkiksi kerrostalossa energiankulutusta huomattavasti.

Entä mitä sen jälkeen, kun pumppu on asennettu ja se toimii siten kuin pitääkin? Huolto kannattaa pitää mielessä. Säännöllinen huolto varmistaa, että laite toimii tehokkaasti mahdollisimman pitkään. Olemme mielellämme apunasi kaikissa kiinteistölämpöpumppuihin liittyvissä asioissa.

Toimitamme kiinteistölämpöpumput Seinäjoen seudun asukkaille, taloyhtiöille, teollisuuskiinteistöille, kouluihin sekä muihin julkisiin rakennuksiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin katsotaan, mikä laite olisi paras valinta juuri sinulle!