Patterilämmitys


Asennamme patterilämmitykset Seinäjoen seudulla

Valon Vesi ja Lämpö tarjoaa kattavat lämmitysratkaisut Seinäjoen, Lapuan ja Ylistaron seudun asukkaille. Siksi olemme valinneet lämmitysmuotoihimme myös perinteisen patterilämmityksen. Patterilämmitys on kätevä tapa pitää eri huoneet tietyn arvon mukaisissa lämpötiloissa. Pattereilla saadaan miellyttävä ja helposti säädeltävä lämpö kaikkiin tiloihin.

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset asukkaat, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talopakettien toimittajat sekä rakennussuunnittelutoimistot. Alan kokeneina ammattilaisina osaamme valita ja toteuttaa aina kohteeseen sopivan lämmitysjärjestelmän, joka palvelee sen käyttäjiä mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti.

Pattereilla on merkitystä talon energiankulutukseen

Lämpöpatteri sijoitetaan kuhunkin tilaan huolellisesti, jotta se riittää tuottamaan tarvittavaa lämpöä kohdistetulle alueelle. Katsomme, että kohteeseen valitaan aina se viisain vaihtoehto.
Monesti esimerkiksi maalämpöpumpun asennuksen yhteydessä on syytä vaihtaa vanhat yksilehtiset patterit vähintään kaksilehtisiksi paremman hyötysuhteen saavuttamiseksi. Tällä on iso merkitys lämpöpumpun energiankulutukseen.

Asennamme tehokkaat lämmityspatterit

Käytämme lämmityspattereita, jotka täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Lämmityspattereita on monen tyyppisiä ja ne sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin. Patterissa olevien päällys- ja kylkipaneeleiden ansiosta patterin päällä voi turvallisesti kuivattaa esimerkiksi kosteita sukkia tai hansikkaita.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva patterilämmitys juuri sinun tarpeisiisi

Meidät tunnetaan Seinäjoen seudulla ammattitaitoisena ja luotettavana LVI-alan asiantuntijana. Meiltä saat parhaat lämmitysratkaisut ja parhaan palvelun – takuutyönä tietysti tehtynä. Ota yhteyttä!