Valon Vesi ja Lämpö

Tarvitsetko putkiasentajaa?
Soita meille 040 825 1616

tai lähetä sähköpostia matias.valo@valonlvi.fi. Teemme jokaisen meiltä tilatun työn tehokkaasti ja huolellisesti!

Valon Vesi ja Lämpö

LVI-huolto kokeneelta ammattilaiselta

Teemme käyttövesi- ja lämpöputkistosaneeraukset omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja liiketiloihin.

Lue lisää ›

Valon Vesi ja Lämpö

LVI-töiden asiantuntija

Valon Vesi ja Lämpö on LVI-asennuksen erikoisosaaja. Henkilöstömme osaavat LVI-ammattilaiset tarjoavat laadukasta LVI-asennusta erikokoisiin kohteisiin.

Lue lisää

Valon Vesi ja Lämpö

Maalämpöjärjestelmät kokonaistoimituksena

Maalämpö todellakin on erittäin kustannustehokas tapa hoitaa oman kodin tai kiinteistön lämmitys.

Lue lisää ›

Valon Vesi ja Lämpö

Ilma-vesilämpöpumput pohjoisen olosuhteisiin

Ehtymätön ja edullinen energiantuottaja taloosi on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää kylmällä ja viilentää helteellä.

Lue lisää ›

LVI-työt monipuolisesti Seinäjoelta lähikuntiin

Valon Vesi ja Lämpö on LVI-asennuksen erikoisosaaja. Henkilöstömme osaavat LVI-ammattilaiset tarjoavat laadukasta LVI-asennusta erikokoisiin kohteisiin. Toimipaikkamme on Kitinoja ja Seinäjoki, mutta palvelumme ulottuu sen lisäksi esimerkiksi Ilmajoen, Lapuan, Ylistaron ja Vaasan alueelle. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä asiakkaista, taloyhtiöistä, rakennusliikkeistä, talopakettien tarjoajista sekä rakennussuunnittelutoimistoista.

Ammattitaitoinen putkimies tekee laadukasta jälkeä

Kokenut putkimies tekee kaikenlaiset LVI-asennukset, oli kyseessä sitten uudiskohde tai saneeraustyö. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset LVI-työt uudis- ja saneerauskohteisiin. Osaamisemme kattaa mm. vesijohto- ja viemäriasennukset, lämpöjohtoasennukset, ilmastointiasennukset sekä lämmitysmuotojen muutokset. Lisäksi teemme kaikenlaiset huollot ja korjaukset sekä saneerauskohteet. Olemme erikoistuneet myös maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuasennuksiin sekä lämmitysjärjestelmien asennuksiin, kuten mm. lattialämmityksiin sekä kaukolämpöasennuksiin. Meidän kauttamme saat myös alan huippumerkit, oli kyse sitten lämpöpumpuista tai LVI-tarvikkeista.

Ota yhteyttä ›

LVI-asentaja kokemuksella

LVI-asentajamme ovat pitkän linjan LVI-osaajia ja meillä on kokemusta monista vaativista projekteista. Kokeneilla ammattilaisillamme ei mene sormi suuhun vaikeimmankaan asennustyön edessä, sillä olemme toteuttaneet sekä uudisrakennuskohteita että saneeraustöitä. Henkilöstömme vahvuuksia ovat työtä pelkäämätön asenne sekä korkea ammattitaito kaikenlaisissa LVI-töissä. Voimme tarvittaessa myös tarjota osaamistamme kohteiden suunnitteluun, sillä ammattilaisemme ovat toteuttaneet työssään lukuisia haastaviakin kohteita. Käytämme töissämme vain laadukkaita tarvikkeita ja huolehdimme myös työmaiden siivouksesta urakan jälkeen.

Laadukas LVI-palvelu

Perustamme toimintamme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Teemme jokaisen meiltä tilatun työn tehokkaasti ja huolellisesti, oli kysymys sitten asennuksista, pienistä muutostöistä tai suuremmista saneerausprojekteista. Olemme toteuttaneet satoja projekteja ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita huolellisesti. Toteutamme myös kaikki asennusprojektit aina ajoissa, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Huolehdimme myös siivouksista sekä rakennusjätteiden poisviennistä. Kokeneet ammattilaisemme ovat pitkän linjan lvi-osaajia ja meillä on kokemusta monista vaativistakin projekteista.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita