Maalämpöpumput

Ota yhteyttä ›

Maalämpö valmiiksi asennettuna - Seinäjoki ja lähikunnat

Maalämpö alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä myös Ilmajoella, Ylistarossa, Lapualla, Vähäkyrössä ja Vaasassa on helpoiten valjastettavissa kokeneen ja luotettavan ammattilaisen avulla. Etelä-Pohjanmaan seudulla toimiva Valon Vesi ja Lämpö omaa kokemusta LVI-huolloista ja maalämpöjärjestelmien parissa toimimisesta. Olemme asentaneet nykyaikaisia ja kustannustehokkaita järjestelmiä asiakkaidemme koteihin ja kiinteistöihin asiantuntemuksella – ja kuinka tyytyväisiä asiakkaamme tähän kyseiseen ratkaisuun ovatkaan! 

Kustannustehokas maalämpö

Maalämpö todellakin on erittäin kustannustehokas tapa hoitaa oman kodin tai kiinteistön lämmitys. Ratkaisu hyödyntää maaperään varastoitunutta ja siten täysin ilmaista lämpöenergiaa, jota kerätään talteen ja käytetään kodin lämmittämiseksi. Mikä parasta, geometrinen lämpöenergia on uusiutuva lämmönlähde ja se sopii tilojen lämmittämisen ohella myös esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen.

Huomioithan, että maalämpöpumpuun sekä ilma-vesilämpöpumppuun öljykattilansa vaihtava saa 4000 euron avustuksen (ks. lisätietoa ELY-keskuksesta)!

Porakaivo asiantuntemuksella

Maalämmön keräämiseen käytettävä lämmönkeruuputkisto sijoitetaan pääsääntöisesti lämpöjärjestelmää käyttävän rakennuksen välittömään läheisyyteen porattavaan kaivoon. Tällainen porakaivo voi olla peräti 100-250 metriä syvä, jotta geometristä lämpöä saadaan kerättyä mahdollisimman tehokkaasti – maalämpöjärjestelmä ei siis käytä hyödykseen auringon lämmittämää pintamaata, kuten jotkut asiaan vihkiytymättömät ehkä luulevat.

Porakaivon hinta määrittyy tapauskohtaisesti, mutta vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa kaivon syvyys ja työhön käytetty aika. Aloituskustannuksista huolimatta kyseessä on sijoitus, joka tulee maksamaan itsensä takaisin ajan kuluessa lämpökustannusten tippumisen myötä. Maalämmön poraus ja tehtävän kaivon syvyys riippuu esimerkiksi tarvittavan lämmitysenergian kulutuksen määrästä. Ennen poraustyöhön ryhtymistä asiantuntijamme laativat kanssasi tarkat laskelmat ja suunnitelmat.

Energiakaivoon pitää hakea omalta kunnalta toimenpidelupa ennen porauksen aloittamista. Voimme tarvittaessa avustaa tässä.

Maalämpöpumppu kokonaistoimituksena

Maalämpöpumppu ja sen asennukset onnistuvat kokeneen ammattilaisen toimesta varmalla otteella kaikki asiakkaan omat tarpeet huomioon ottaen.

Me toteutamme asennukset ja poraukset asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella: jätät kaiken meidän huoleksemme ja nautit lopuksi itse vain maalämmön tuottamista säästöistä ja suloisesta lämmöstä.

Maalämpöpumpun hinta on kannattavinta ajatella sijoituksena, joka maksaa itsensä takaisin suhteellisen nopeallakin aikataululla. Asennuksen ja ohjausyksikön asetusten säätämisen jälkeen uusi lämmitysjärjestelmäsi pärjäilee itsekseen ja on pitkälti huoltovapaa.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous maalämmöstä.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita