LVI-huolto

Ota yhteyttä ›

Luotettava LVI-huolto Seinäjoella sekä lähialueilla

LVI-huolto alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä noin 70 kilometrin säteellä, Ilmajoella, Lapuan, Ylistaron sekä Vaasan seudulla onnistuu tietenkin kokeneen ammattilaisen toimesta. Valon Vesi ja Lämpö on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa LVI-asiantuntijuutta vaativissa töissä, olipa kyseessä sitten pieni tai isompikin tarve. Osaamisemme kattaa kaiken aina hanan vaihdosta kokonaisiin LVI-järjestelmien suunnitteluihin ja toteutuksiin. Olemme aina valmiina palvelemaan laadusta ja työnjäljestä tinkimättömällä asenteella.

Meiltä onnistuvat:

  • Hanan vaihto sekä muiden vesikalusteiden uusiminen ja korjaus
  • Lämmitysjärjestelmien huollot ja korjaukset
  • Kerrostalojen patteriventtiilien vaihdot nopeasti tehokkailla jäädytyskoneilla
  • LVI-saneeraukset: käyttövesiputket, lämpöputket, viemärit ja ilmanvaihto
  • Huoltosopimukset ja vuosihuollot

LVI-työt kokeneilta asentajilta

Tyypilliset LVI-työt ovat eräs isoimmista työllistäjistämme. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi silloin kun hana ei toimi, vettä ei syystä tai toisesta tule tai paine on huono, vesi on vain kylmää tai kuumaa, patteriventtiili on jumittunut tai putkissa taikka liittimissä on vuotokohtia. Tietotaitomme ansiosta osaamme diagnosoida ongelmien alkulähteet ja korjata ne kunnolla vain pelkkien tilapäisratkaisujen sijaan. LVI-ammattilaisen avulla pienestä pulmasta ei koskaan ehdi tulla isompaa – ja potentiaalisesti kukkarolle tuskallisen kallista – ongelmaa. Riittää, että asioihin puututaan ajoissa.

Ota yhteyttä ›

Hanan vaihto

Meiltä hanan vaihto tai hanan asennus käy käden käänteessä niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin, muita tiloja tietenkään unohtamatta. Pääset helpommalla kun otat ammattilaisen huolehtimaan hananvaihdosta.

Esimerkiksi rivitalo- tai kerrostalohuoneiston kylpyhuoneeseen tai keittiöön hanan asennuksesta pitäisikin aina vastata ammattilainen, jotta sinä ja naapurisi välttyisitte mahdollisilta vesivahingoilta.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää sähköisellä lomakkeella. Huolto- ja korjaustöistä saat kotitalousvähennystä.

Ota yhteyttä ›

Liikkuva LVI-varasto

LVI-huolto ja -asennus ovat palveluitamme, mutta lisäksi myymme laadukkaat LVI-tarvikkeet myös suoraan asiakkaille ja muille niitä tarvitseville tahoille kilpailukykyisin hinnoin. Autovarastossamme on nolin tuhannen tuotteen monipuolinen valikoima laadukasta tarvikkeistoa laidasta laitaan.

Mikäli etsimääsi ei löydy valikoimastamme, se voidaan tarvittaessa tilata. Emme veloita tukkukäynneistä tavanomaisten LVI-huoltotöiden yhteydessä. 

Voit turvallisin mielin kääntyä meidän puoleemme aivan kaikissa LVI-tarpeissasi, sillä tästä osoitteesta saat taatusti ratkaisun asiaan kuin asiaan.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita