Kiinteistölämpö­pumppu

Kiinteistölämpöpumppu suurempaan kohteeseen Seinäjoella sekä lähikunnissa

Kiinteistölämpöpumput alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä myös Ylistaron, Lapuan, Ilmajoen ja Vaasan seudulla toimittaa tietenkin Valon Vesi ja Lämpö – asiantuntemuksella varustettu LVI-palveluiden asiantuntija! Me tunnemme erilaiset lämmitysjärjestelmät perinpohjaisesti ja osaamme suositella juuri sopivaa ratkaisua sinun tiloihisi, oli kyseessä sitten uudisrakennus- tai saneerauskohde. Asiantuntemuksemme ja tietotaitomme ansiosta kykenemme myös asentamaan erilaiset lämmitysjärjestelmät varmalla otteella ja avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme koko prosessin suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Näin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vain nauttia järjestelmän tuottamasta lämmöstä talvipakkasten paukkuessa. Eikö kuulostakin hyvältä?

Kotimaiset Gebwell-kiinteistölämpöpumput valmiiksi asennettuina

Suomessa valmistetut Gebwell-kiinteistölämpöpumput ovat investoinnin arvoisia. Pumput ovat paitsi ympäristöä säästäviä, myös varsin kestäviä ja toimintavarmoja. Pumput tarjoavat selvää säästöä kiinteistön lämmitys- ja viilennystarpeisiin. Autamme valitsemaan sinua parhaiten palvelevan pumpun ja hoidamme puolestasi kaikki sen vaatimat asennustyöt. Kun urakan takana seisoo asiantunteva yritys ja käytössä ovat laadukkaat laitteet, lopputulos on erinomaisen onnistunut!

Kiinteistölämpöpumppu soveltuu muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • rivitalot
  • kerrostalot
  • teollisuushallit
  • muut suuremmat kohteet

 

Kiinteistölämpöpumppu ja sen asennus ammattitaidolla

Kiinteistölämpöpumpun hankkiminen käy helposti – kun asioit meidän kanssamme. Kartoitamme kohteen huolellisesti ja etsimme siihen parhaiten soveltuvan pumpun. Asennustyö hoidetaan meille tuttuun tyyliin: avaimet käteen -palveluna. Sinä nautit vain pumpun tuomista hyödyistä. Maalämpö– ja poistoilmapumput asennetaan yleensä lämmönvaihtimen rinnalle. Näin pudotetaan esimerkiksi kerrostalossa energiankulutusta huomattavasti.

Entä mitä sen jälkeen, kun pumppu on asennettu ja se toimii siten kuin pitääkin? Huolto kannattaa pitää mielessä. Säännöllinen huolto varmistaa, että laite toimii tehokkaasti mahdollisimman pitkään. Olemme mielellämme apunasi kaikissa kiinteistölämpöpumppuihin liittyvissä asioissa.

Toimitamme kiinteistölämpöpumput Seinäjoen seudun asukkaille, taloyhtiöille, teollisuuskiinteistöille, kouluihin sekä muihin julkisiin rakennuksiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin katsotaan, mikä laite olisi paras valinta juuri sinulle!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita