Ilma-vesilämpöpumput

Ota yhteyttä ›

Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna Seinäjoella ja lähikunnissa

Ehtymätön ja edullinen energiantuottaja taloosi on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää kylmällä ja viilentää helteellä. 

Hyödynnä kokemuksemme niin laitteen valintaan, asennukseen kuin energia-asioihin. Ammattitaitomme varmistaa tarpeisiisi parhaan lämmitysjärjestelmän, on sinulla sitten vielä asumista odotteleva uudiskohde tai lämmitysremonttia tarvitseva vanhempi talo. 

Kysy palveluamme esimerkiksi alueelle Kitinoja, Seinäjoki, Ylistaro, Lapua, Ilmajoki ja Vaasa.

Pyydä tarjous ›

Ilma-vesilämpöpumppu kodista kesämökkiin ja kerrostaloon

Talon päälämmönlähteeksi tai vanhan järjestelmän rinnalle. Kaikkiin vesikiertoisiin järjestelmiin lämmittämään ja viilentämään. Kotitaloon, kesämökille, taloyhtiöön tai julkikiinteistöön. Tähän kaikkeen ilma-vesilämpöpumppu on pätevä.

Meiltä saat tismalleen oikein taloosi ja tarpeisiisi mitoitetun pumpun, jolla on myös mitä parhain takuu. Ilma-vesilämpöpumppu on myös osa arjen vihreitä tekoja, sillä ilma-vesilämpöpumppu vähentää hiilijalanjälkeä. Suurin osa asumisesta aiheutuvasta hiilijalanjäljestä kun tulee kiinteistön lämmityksestä!

Nerokas lämmöntuottaja

Ilma-vesilämpöpumpuissa on monia vaihtoehtoja isoihin ja pieniin kiinteistöihin, joissa kaikissa energiakustannukset saadaan kuriin ja vielä ympäristöä vaalien. Laitteissa on myös nerokkaat virtavahdit. 

Meiltä saat myös maalämpöpumput, mikäli maalämpö sopisi tarpeisiisi paremmin. Kysythän lisää! Toimitamme lämpöpumput Seinäjoen seudun asukkaille, taloyhtiöille, teollisuuskiinteistöille, kouluihin sekä muihin julkisiin rakennuksiin. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita