LVI-työt

Ota yhteyttä ›

Asiantunteva LVI-asennus Seinäjoelta lähikuntiin

Valon Vesi ja Lämpö on LVI-asennuksen erikoisosaaja. Henkilöstömme osaavat LVI-ammattilaiset tarjoavat laadukasta LVI-asennusta erikokoisiin kohteisiin. Toimipaikkamme on Kitinoja ja Seinäjoki, mutta palvelumme ulottuu sen lisäksi esimerkiksi Ilmajoen, Lapuan, Ylistaron ja Vaasan alueelle. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä asiakkaista, taloyhtiöistä, rakennusliikkeistä, talopakettien tarjoajista sekä rakennussuunnittelutoimistoista.

Asennamme kotiisi laadukkaat lämmitysratkaisut

 • Maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput
 • Kaukolämpö (lämmönvaihtimet)
 • Puukattilat ja hakekattilat
 • Lattialämmitys ja patterilämmitys
 • Aurinkolämmitys
 • Lämpökanaalit
 • Energiavaraajat
 • Sähkövaraajat

Lattialämmitys ja sen asennus

Lattialämmitys on edelleen suosittu lämmitysmuoto etenkin tiettyjen lattiamateriaalien kanssa. Meidän toimestamme lattialämmityksen asennus käy lähes käden käänteessä, lopputuloksen laadusta kuitenkaan tinkimättä. Esimerkiksi lattialämmitysputken asennus vaatii omanlaistaan tietotaitoa, jota meidän ammattilaisiltamme löytyy. Käyttämämme lattialämmitysputki soveltuu lähes kaikenlaisiin lattiarakenteisiin ja on erinomainen ratkaisu niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin.

Kun lattialämmitys on kunnossa, on hieman viileämpänäkin talviaamuna mukava astella paljasjalkaisena keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Laattalattian lisäksi lattialämmitys soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi laminaatti- tai parkettilattian alle. Toimimme Rauheat-lattialämmitysjärjestelmän jälleenmyyjänä ja valtuutettuna asentajana.

Ota yhteyttä ›

Oletko aloittamassa taloprojektia?

Meiltä saat rakennusprojektiisi kaikki LVI-asennukset samasta paikasta:

 • Suunnittelu ja KVV-valvonta
 • Viemäri-/käyttövesiasennukset
 • Lattialämmitykset ja muut lämmönjakojärjestelmät
 • Maalämpö ja ilma-vesipumput asennettuina
 • Lämpökaivojen poraukset
 • Ilmanvaihto

Kokemusta meillä on lähes kaikentyyppisistä kohteista hirsitaloista passiivikivitaloon ja talopakettiin. Varmalla laadulla, yhdestä osoitteesta. 

Ota yhteyttä ›

Kaukolämpö kotiin luotettavasti

Maamme yleisin lämmitysmuoto on kaukolämpö, sillä noin 2,7 miljoonaa suomalaista asuu kaukolämpötaloissa. Etenkin taajama-alueiden talot ovat yleisesti ottaen liitettynä kaukolämpöverkostoon. Mikäli olet kiinnostunut tästä lämmitysmuodosta mutta oma kotisi tai kiinteistösi ei ole vielä liitettynä verkostoon, käänny rohkeasti meidän puoleemme. Kokeneelle ammattilaiselle kaukolämmön asennus on suhteellisen nopeasti hoituva rutiinitoimenpide.

Muut lämmitysmuodot

Tarjoamme myös muut lämmitysmuodot asennuksineen, muun muassa puu- ja hakekattilat, lämpöpatterit sekä aurinkolämmityksen. Kartoitetaan yhdessä omat tarpeesi ja toiveesi ja laaditaan niiden pohjalta sinua parhaiten palveleva lämmityssuunnitelma. Sen jälkeen voit jättää loput meidän huoleksemme – me hoidamme kaiken asennuksesta viimeistelyyn, sillä hallitsemme lämmitysjärjestelmät laidasta laitaan. 

Ota yhteyttä ›

Ilmanvaihtojärjestelmät suunnittelusta asennukseen Seinäjoen seudulla

Hyvä ilmanvaihtojärjestelmä on pohtimisen arvoinen asia, kun huoneiston sisäilmalta haluaa raikkautta, terveellisyyttä ja viihtyisyyttä. Kun ilmanvaihto on kunnossa, se poistaa kiinteistöstä kosteutta ja epäpuhtauksia. Valon Vesi ja Lämpö asentaa Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seudun asukkaille parhaat ilmanvaihtojärjestelmät, jotka sopivat kuhunkin kiinteistöön kuin nappi silmään!

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talopakettien toimittajat sekä rakennussuunnittelutoimistot. Räätälöimme palvelut aina asiakaskohtaisesti vastaamaan juuri heidän tarpeitaan. Palvelumme toteutetaan avaimet käteen -ajatuksella siten, että järjestelmä on heti valmis käytettäväksi. Kanssamme asiointi on siten vaivatonta ja varsin helppoa!

Ilmanvaihtoputkistot tarpeesi mukaan

Asennamme ilmanvaihtoputkistot uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Käytössämme on erilaisia putkistomateriaaleja. Eristämme putkistot tämän päivän rakennusmääräyksiä noudattaen. Olemme asentaneet lukuisia ilmanvaihtoratkaisuja haastaviinkin saneerauskohteisiin.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita