Lämpöpumput

Ota yhteyttä ›

Meiltä lämpöpumput asennuksineen Seinäjoen seudulla

Lämpöpumput Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seudulla asentaa tietysti ammattitaidostaan ja laatupalvelustaan tuttu Valon Vesi ja Lämpö! Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennussuunnittelutoimistot, rakennusliikkeet sekä talopakettien toimittajat. Tarjoamme hyvää palvelua aina laitteita sekä asiakkaidemme kohtaamista myöden.

Tiesitkö, että esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu säästää energiakustannuksia parhaimmillaan jopa 70%? Pumppu on lisäksi luonnonystävän valinta, sillä se käyttää hyödykseen uusiutuvaa energiaa ja sen hiilidioksidipäästöt ovat pienet. Kun pumppuun panostaa kerran ja sitä huoltaa hyvin, sijoitus maksaa itsensä takaisin nopeasti. Valittavana on useita merkkejä ja malleja, joista löydämme varmasti tarpeisiisi parhaiten istuvan ratkaisun.

Voit hakea Ely-keskukselta avustusta, kun luovut öljylämmityksestäsi. Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Kotitalousvähennystä ei voida hyödyntää, mikäli olet saanut avustuksen.

4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään maalämpöpumppuun, ilma-vesilämpöpumppuun tai kaukolämpöön.

2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin.

Löydät lisätietoa Ely-keskuksen kotisivulta. Voit vaihtoehtoisesti hakea verottajalta korotettua kotitalousvähennystä (enintään 3500€) öljylämmityksestä luopumiseen. 

Ilma-vesilämpöpumppu

Maalämpöpumppu

Kiinteistö­lämpöpumppu

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita