Ilma-vesilämpöpumppu


Meiltä ilma-vesilämpöpumppu asennuksineen Seinäjoen seudulla

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen lämmitysratkaisu sekin. Pumpun toimintaperiaate perustuu lämmitysenergian ottamiseen ulkoilmasta ja sen siirtämiseen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpulla voidaan sekä koko talo että käyttövesi. Ilma-vesilämpöpumput Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seudulla asentaa tietysti ammattitaidostaan ja laatupalvelustaan tuttu Valon Vesi ja Lämpö! Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennussuunnittelutoimistot, rakennusliikkeet sekä talopakettien toimittajat. Tarjoamme hyvää palvelua aina laitteita sekä asiakkaidemme kohtaamista myöden.

Tiesitkö, että ilma-vesilämpöpumppu säästää energiakustannuksia parhaimmillaan jopa 70%? Pumppu on lisäksi luonnonystävän valinta, sillä se käyttää hyödykseen uusiutuvaa ja sen hiilidioksidipäästöt ovat pienet. Kun pumppuun panostaa kerran ja sitä huoltaa hyvin, sijoitus maksaa itsensä takaisin nopeasti. Valittavana on useita merkkejä ja malleja, joista löydämme varmasti tarpeisiisi parhaiten istuvan ratkaisun.

Bosch-ilma-vesilämpöpumput

Olemme valinneet tuotteisiimme laadustaan tunnettuja, tuttuja merkkejä. Siksi myös Bosch-ilma-vesilämpöpumput kuuluvat tarjontaamme. Pumpuissa yhdistyvät ensiluokkainen energiatehokkuus ja käytännöllisyys. Pumpuista on saatavilla sopiva malli kaikenlaisiin kohteisiin.

Yrityksemme toimii Bosch – lämpömestarina ja myönnämme Boschin pumpuille kuuden (6) vuoden takuun!

Toshiba-ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba-ilma-vesilämpöpumppu on oivallinen valinta energiatehokkuuden parantamiseen. Laite tarjoaa lämpöä, kuumaa vettä sekä ilmastoinnin silloin, kun kiinteistö tarvitsee viilennystä.

Nibe-ilma-vesilämpöpumput

Nibe-ilma-vesilämpöpumput ovat moderneja ja toimintavarmoja lämpöpumppuvalintoja. Ne on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja erilaisiin kohteisiin aina omakotitaloista suurempiin kiinteistöihin.

Pumput kätevänä asennuspakettina

Koska olemme halunneet tehdä palvelun hankkimisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, olemme päättäneet hoitaa kaikki ilma-vesilämpöpumppujen asennuksen liittyvät työt. Autamme sopivassa laitevalinnassa, teemme tarvittavat asennukset ja loppusäädöt, jotta laite jää sinulle heti valmiiseen käyttökuntoon. Asennuksen jälkeen huollamme pumput, jotta ne pysyvät tehokkaina ja toimivina vuodesta toiseen.

Olemme Seinäjoen seudun asukkaiden käytettävissä kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Panostamme sekä palvelun että tuotteiden korkeaan laatuun, mikä näkyy kaikessa, mitä teemme. Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!