Ilmalämpöpumppu


Ilmalämpöpumppu ja sen asennus

Ilmalämpöpumppu alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä myös Ilmajoella, Ylistarossa, Lapualla, Vähäkyrössä tai Vaasassa on viisainta hankkia ammattilaiselta, jonka tuotteisiin ja tietotaitoon voit turvallisin mielin luottaa. Sinua ammattitaidolla palvelee tietenkin Valon Vesi ja Lämpö, vankalla osaamisella varustettu LVI-alan asiantuntija. Meiltä ilmalämpöpumppu asennuksineen hoituu avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme koko asennusprosessista ja jätämme sinun vastuullesi vain uudesta lämmitysjärjestelmästäsi nauttimisen. Eikö vain olekin helppoa ja vaivatonta?

Ilmalämpöpumpun asennus Seinäjoki | Ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuna alueilla Vaasa, Vähäkyrö, Ilmajoki, Ylistaro

Ilmalämpöpumpun asennus onnistuu kohteesta riippumatta

Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta, halusi sitten talvisin lämpöä tai kesäisin viilennystä – nykyaikaisen ilmalämpöjärjestelmän avulla kun onnistuvat mainiosti nämä molemmat. Järjestelmä koostuu kahdesta osasta: rakennuksen ulkopuolelle asennettavasta ulkoyksiköstä ja sisätiloihin tulevasta sisäyksiköstä. Ulkoyksikkö puristaa ulkoilmasta saadusta lämpöenergiasta lämpöä ja kylmäaine vie sen sisäyksikölle, joka puhaltaa lämmön sisätiloihin.. Kyseessä on selkeästi eräs markkinoiden tämän hetken suosituimmista lämmitysjärjestelmistä – se on järkevä sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin lämmityskustannusten pienenemisen muodossa.

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu

Korkealaatuinen Mitsubishi-ilmalämpöpumppu on varma valinta suomalaisiin olosuhteisiin, sillä se on tunnettu erityisesti kestävyydestään ja kolmen vuoden täystakuustaan. Kovakaan pakkanen ei vaikuta Mitsubishi-ilmalämpöpumpun toimivuuteen, vaan se soveltuu erinomaisesti myös kylmään säähän. Kattavasta mallistosta löytyy sopiva malli jokaiseen kohteeseen. Mitsubishi-ilmalämpöpumput ovatkin markkinaykkösenä Suomessa. Mallistosta löytyy peruskäyttöön edullinen ilmalämpöpumppu tai vaativimpiin oloihin jykevämpi malli.

Toshiba-ilmalämpöpumput

Toshiba-ilmalämpöpumppu on vertailutestien kestomenestyjiä: nämä huippuominaisuuksilla varustetut ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaiden tuotteiden ehdotonta kärkiryhmää! Eräänä lisävarusteena on esimerkiksi GSM-etäohjaus, jonka avulla pystyt käyttämään lämpöjärjestelmää pitkänkin välimatkan päästä – ratkaisu on ideaali esimerkiksi kesämökille tai vapaa-ajan asunnolle. Toshiba-ilmalämpöpumput ovat markkinoiden hiljaisimpia, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös meluherkille: laitteiden käyntiääntä hädin tuskin kuulee paljaalla korvalla. Toshiban kattavasta mallistosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen budjetille ja jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Asennamme myös lämmitysjärjestelmät ja maalämmön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous sähköisellä lomakkeella.

VOIT MYÖS SOITTAA MEILLE TÄSTÄ: 040 825 1616

Ilmalämpöpumppu Seinäjoki | Ilmalämpöpumput ja asennus sekä huolto myös Vaasan, Ylistaron ja Lapuan seuduilla

Ilmalämpöpumpun asennukset asiantuntemuksella