Ilmanvaihtojärjestelmät


Ilmanvaihtojärjestelmät suunnittelusta asennukseen Seinäjoen seudulla

Hyvä ilmanvaihtojärjestelmä on pohtimisen arvoinen asia, kun huoneiston sisäilmalta haluaa raikkautta, terveellisyyttä ja viihtyisyyttä. Kun ilmanvaihto on kunnossa, se poistaa kiinteistöstä kosteutta ja epäpuhtauksia. Valon Vesi ja Lämpö asentaa Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seudun asukkaille parhaat ilmanvaihtojärjestelmät, jotka sopivat kuhunkin kiinteistöön kuin nappi silmään!

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talopakettien toimittajat sekä rakennussuunnittelutoimistot. Räätälöimme palvelut aina asiakaskohtaisesti vastaamaan juuri heidän tarpeitaan. Palvelumme toteutetaan avaimet käteen -ajatuksella siten, että järjestelmä on heti valmis käytettäväksi. Kanssamme asiointi on siten vaivatonta ja varsin helppoa!

Ilmanvaihtoputkistot tarpeesi mukaan

Asennamme ilmanvaihtoputkistot uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Käytössämme on erilaisia putkistomateriaaleja. Eristämme putkistot tämän päivän rakennusmääräyksiä noudattaen. Olemme asentaneet lukuisia ilmanvaihtoratkaisuja haastaviinkin saneerauskohteisiin.

Ilmanvaihtokoneen asennus – työ meille, valmis lopputulos teille

Ilmanvaihtokoneen asennuksessa on tiedettävä, mihin kohtaan kiinteistöä laite kannattaa sijoittaa ja miten loppusäädöt tulee tehdä, jotta laite tarjoaa toivotun hyödyn. Asennus kannattaakin jättää Valon ammattilaisten tehtäväksi. Säästät sekä aikaa, vaivaa että rahaa, kun asiantuntija hoitaa työn kerralla maaliin.

Asennamme kaiken merkkiset IV-koneet. Yleisimmät LTO-koneet ovat vastavirta- tai pyöriväkennoisia, joissa on erittäin hyvä lämmöntalteenoton hyötysuhde.

Oikein säädetty ilmanvaihtojärjestelmä takaa raikkaan sisäilman

Teemme IV-järjestelmien mittauksia ja säädämme joka huoneeseen oikeat ilmamäärät. Ilmanvaihtojärjestelmät kannattaa siis tilata LVI-alan ahkerilta tekijöiltä. Valon Vesi ja Lämpö on tunnettu laatutyöstä, joka ulottuu jokaiselle yrityksen toiminta-alueelle. Tartumme työhön rohkein mielin ja hoidamme LVI-urakat ammattiylpeydellä. Kysy ihmeessä lisää ilmanvaihtojärjestelmistä, niin hoidetaan kiinteistösi ilmanlaatu entistä paremmalle aseteelle! Palvelemme Seinäjoen, Ylistaro ja Lapuan alueilla.