Lämmitysjärjestelmät


Lämmitysjärjestelmät asennettuina kiinteistöösi

Lämmitysjärjestelmät alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä myös Ylistaron, Lapuan, Ilmajoen ja Vaasan seudulla toimittaa tietenkin Valon Vesi ja Lämpö – asiantuntemuksella varustettu LVI-palveluiden asiantuntija! Me tunnemme erilaiset lämmitysjärjestelmät perinpohjaisesti ja osaamme suositella juuri sopivaa ratkaisua sinun tiloihisi, oli kyseessä sitten uudisrakennus- tai saneerauskohde. Asiantuntemuksemme ja tietotaitomme ansiosta kykenemme myös asentamaan erilaiset lämmitysjärjestelmät varmalla otteella ja avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme koko prosessin suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Näin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vain nauttia järjestelmän tuottamasta lämmöstä talvipakkasten paukkuessa. Eikö kuulostakin hyvältä?

Lattialämmitys ja sen asennus

Lattialämmitys on edelleen suosittu lämmitysmuoto etenkin tiettyjen lattiamateriaalien kanssa. Meidän toimestamme lattialämmityksen asennus käy lähes käden käänteessä, lopputuloksen laadusta kuitenkaan tinkimättä. Esimerkiksi lattialämmitysputken asennus vaatii omanlaistaan tietotaitoa, jota meidän ammattilaisiltamme löytyy. Käyttämämme lattialämmitysputki soveltuu lähes kaikenlaisiin lattiarakenteisiin ja on erinomainen ratkaisu niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin.

Kun lattialämmitys on kunnossa, on hieman viileämpänäkin talviaamuna mukava astella paljasjalkaisena keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Laattalattian lisäksi lattialämmitys soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi laminaatti- tai parkettilattian alle. Toimimme Rauheat -lattialämmitysjärjestelmän jälleenmyyjänä ja valtuutettuna asentajana.

Lämmitysjärjestelmät Seinäjoki | Gebwell lämmönvaihdinpaketit Vaasaan, Lapualle ja Ylistaroon

Kotimaiset Gebwell lämmönvaihdinpaketit.

Kaukolämpö kotiin luotettavasti

Maamme yleisin lämmitysmuoto on kaukolämpö, sillä noin 2,7 miljoonaa suomalaista asuu kaukolämpötaloissa. Etenkin taajama-alueiden talot ovat yleisesti ottaen liitettynä kaukolämpöverkostoon. Mikäli olet kiinnostunut tästä lämmitysmuodosta mutta oma kotisi tai kiinteistösi ei ole vielä liitettynä verkostoon, käänny rohkeasti meidän puoleemme. Kokeneelle ammattilaiselle kaukolämmön asennus on suhteellisen nopeasti hoituva rutiinitoimenpide.

Muut lämmitysmuodot

Tarjoamme myös muut lämmitysmuodot asennuksineen, muun muassa puu- ja hakekattilat, lämpöpatterit sekä aurinkolämmityksen. Kartoitetaan yhdessä omat tarpeesi ja toiveesi ja laaditaan niiden pohjalta sinua parhaiten palveleva lämmityssuunnitelma. Sen jälkeen voit jättää loput meidän huoleksemme – me hoidamme kaiken asennuksesta viimeistelyyn, sillä hallitsemme lämmitysjärjestelmät laidasta laitaan. Asennamme myös ilmalämpöpumput.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää lämmitysjärjestelmistämme sähköisellä lomakkeella.

VOIT SOITTAA MEILLE TÄSTÄ: 040 825 1616

Asennamme kotiisi laadukkaat lämmitysratkaisut

  • Maalämpö, vesi-ilma, ilmalämpöpumput
  • Kaukolämpö (lämmönvaihtimet)
  • Puukattilat ja hakekattilat
  • Lattialämmitys ja patterilämmitys
  • Aurinkolämmitys
  • Lämpökanaalit
  • Energiavaraajat
  • Sähkövaraajat