Lämpöpumput


Lämpöpumput kotiin tai suuriin kiinteistöihin Seinäjoen seudulla

Lämmitysratkaisuihin erikoistuneena yrityksenä Valon Vesi ja Lämpö tarjoaa ekologiset ja kustannustehokkaat lämpöpumput kotiin tai suuriin kiinteistöihin. Lämpöpumput ovat suosittuja lämmitys- ja viilennyslaitteita erilaisiin kohteisiin, ja niillä saavutetaan vuosien mittaan matalat käyttökustannukset. Pumpuilla kiinteistö lämpenee miellyttävän tasaisesti kesästä talveen.

Tarjoamme toimintavarmat maalämpö-, vesi-ilma- ja ilmalämpöpumput tunnetuilta alan merkeiltä Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seudun asukkaille. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talopakettien toimittajat sekä rakennussuunnittelutoimistot. Alan ammattilaisina osaamme valita parhaan laitteen juuri sinun kohteeseesi. Toimitus hoidetaan tuttuun tyyliin avaimet käteen -palveluna: saat laitteen, asennustyöt ja huollon kaikki samassa, näppärässä paketissa.

Maalämpöpumppu vai ilmalämpöpumppu – kumpi olisi parempi minun kiinteistööni?

Me kerromme!

Maalämpöpumppu on huoleton ja ympäristöystävällinen lämmityslaite. Se hyödyntää auringosta maahan varastoitunutta lämpöä ja voi säästää parhaimmillaan jopa 80% lämmityskuluissa. Pumppu voidaan asentaa myös vanhaan kohteeseen, kun lämmitysjärjestelmää ollaan uusimassa.

Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta sisäilmaan silloin kun rakennusta lämmitetään, viilennettäessä periaate on päinvastainen. Myös ilmalämpöpumppu sopii sekä uudis- että rakennuskohteisiin.

Mistä sitten tietää, mikä on oikea valinta vaikkapa omaan kotiin? Sinun ei tarvitse tehdä oikeaa valintaa, vaan alan asiantuntijoina teemme sen puolestasi! Meiltä saat myös ilma-vesilämpöpumput.

Tilaa lämpöpumpun asennus meiltä

Laitteen tyypistä riippumatta lämpöpumpun asennus on hyvä jättää ammattilaiselle. Näin varmistetaan, että pumpun asennus tulee tehdyksi varmasti oikein ja että laite tarjoaa optimaalisen hyödyn säilyttäen myös toimintavarmuutensa vuodesta toiseen. Asennukseen liittyy lisäksi tehtäviä, jotka vain niihin luvat saanut yritys voi suorittaa.

Valon Vesi ja Lämpö on korkean luokan ammattitaidostaan tunnettu yritys. Meiltä tilaat laadukkaat lämpöpumput kotiin tai suuriin kiinteistöihin helposti ja vaivattomasti. Yhteydenotto riittää – siitä lähdemme kartoittamaan kohdettasi ja tarpeitasi. Palvelemme Seinäjoen seudulla. Ota yhteyttä!