Lattialämmitys


Vesikiertoinen lattialämmitys kotiin tai koko taloyhtiöön Seinäjoen seudulla

Valon Vesi ja Lämpö huolehtii, että miellyttävä ja tänä päivänä yhä suositumpi lattialämmitys asennetaan kotiin tai vaikka koko taloyhtiöön! Asennamme lattialämmitykset yksityisille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä talopakettien toimittajille, myös suunnittelutoimistoille, Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan seuduilla. Lämmitysasioiden asiantuntijana saat meiltä laatulaitteet sekä ammattitaitoisen asennuksen, mikä takaa tehokkaan ja toimivan lämmityksen ympäri vuoden.

Lattialämmitys voidaan asentaa silloin, kun rakennetaan uutta tai saneerataan vanhaa. LVI-alan ekspertteinä osaamme valita parhaan ratkaisun juuri sinun rakennukseesi ja tarpeisiisi. Tarjoamme näppärää ja helppoa avaimet käteen -palvelua, jonka ansiosta voit jättää koko projektin huoletta meidän käsiimme. Hoidamme kaiken suunnittelusta viimeiseenkin säätöön ja työmaan siivoukseen asti.

Lattialämmitys edulliseen hintaan | Seinäjoki, Vaasa, Ylistaro, Lapua mm. toimialueina

RauHeat-lattialämmitysratkaisut ovat varma valinta

Koska panostamme palvelumme ja tuotteidemme laatuun, olemme valinneet lattialämmityksiin RauHeat-tuotemerkin. RauHeat-lattialämmitysratkaisut on tehty ajatuksella tarjota alan parhaat lattialämmitystuotteet. Valon Vesi ja Lämpö on valtuutettu RauHeat-asentaja, jonka käsistä saat laatuasennukset takuutyönä.

Asennuksen jälkeen lattialämmitys ajaa asiansa enemmän kuin hyvin tuoden asumiseen aimo annoksen lisää viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä, sillä lämmin lattia pitää kosteat tilat kuivina. Lattialämmitys jakaa huoneistoon tasaisen miellyttävän lämmön ja hellii jalkoja. RauHeat on myös taloudellinen valinta!

Lattialämmitys Seinäjoki | Tilaa lattialämmitykset alan asiantuntiijalta

Lattialämmityksen asennus käy Valon vahvoilta tekijöiltä vikkelästi

Lattialämmityksen asennus käy meiltä sujuvin ottein. Lattialämmitys voidaan asentaa vanhan lattian päälle siten, ettei lattiaa tarvitse avata. Näin valmista tulee sujuvammin ja vähemmällä vaivalla. Valitsemme tuotteen ja menetelmän aina kohteen mukaan.

Vaihtoehtoina langalliset, langattomat ja Design-termostaatit. Langattomat termostaatit soveltuvat mainiosti esimerkiksi saneerauskohteeseen, joissa kaapeleiden asennus voi olla hankalaa, tällöin saadaan tehtyä toimiva järjestelmä pintoja avaamatta.

Oletko ajatellut lattialämmitystä kotiin tai koko taloyhtiöön?

Ota yhteyttä meihin! Olemme kokeneita LVI-alan ammattilaisia ja tunnemme alan tuotteet ja erilaiset kohteet yhtä hyvin kuin omat taskumme. Palvelemme Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan alueilla – kysy ihmeessä lisää!

Lattialämmitystuotteet | Valon Vesi ja Lämpö