LVI-huolto


LVI-huolto luotettavasti

LVI-huolto alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä noin 70 kilometrin säteellä, Ilmajoella, Lapuan, Ylistaron sekä Vaasan seudulla onnistuu tietenkin kokeneen ammattilaisen toimesta. Valon Vesi ja Lämpö on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa LVI-asiantuntijuutta vaativissa töissä, olipa kyseessä sitten pieni tai isompikin tarve. Osaamisemme kattaa kaiken aina hanan vaihdosta kokonaisiin LVI-järjestelmien suunnitteluihin ja toteutuksiin esimerkiksi uudisrakennuskohteissa. Olemme aina valmiina palvelemaan laadusta ja työnjäljestä tinkimättömällä asenteella.

Meiltä onnistuvat:

  • Hanan vaihto sekä muiden vesikalusteiden uusiminen ja korjaus
  • Lämmitysjärjestelmien huollot ja korjaukset
  • Kerrostalojen patteriventtiilien vaihdot nopeasti tehokkailla jäädytyskoneilla
  • LVI-saneeraukset: käyttövesiputket, lämpöputket, viemärit ja ilmanvaihto
  • Huoltosopimukset ja vuosihuollot
Hanan asennus Seinäjoki | Suihkun asennukset kylpyhuoneeseen Vaasan, Ylistaron ja Lapuan seuduilla

Hanojen ja suihkujen asennukset ammattitaidolla

LVI-työt kokeneilta asentajilta

Tyypilliset LVI-työt ovat eräs isoimmista työllistäjistämme. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi silloin kun hana ei toimi, vettä ei syystä tai toisesta tule tai paine on huono, vesi on vain kylmää tai kuumaa, patteriventtiili on jumittunut tai putkissa taikka liittimissä on vuotokohtia. Tietotaitomme ansiosta osaamme diagnosoida ongelmien alkulähteet ja korjata ne kunnolla vain pelkkien tilapäisratkaisujen sijaan. LVI-ammattilaisen avulla pienestä pulmasta ei koskaan ehdi tulla isompaa – ja potentiaalisesti kukkarolle tuskallisen kallista – ongelmaa. Riittää, että asioihin puututaan ajoissa.

Hanan vaihto

Meiltä hanan vaihto tai hanan asennus käy käden käänteessä niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin, muita tiloja tietenkään unohtamatta. Pääset helpommalla kun otat ammattilaisen huolehtimaan hananvaihdosta. Esimerkiksi rivitalo- tai kerrostalohuoneiston kylpyhuoneeseen tai keittiöön hanan asennuksesta pitäisikin aina vastata ammattilainen, jotta kokematon asentaja ei potentiaalisesti saisi aikaiseksi mitään, mikä myöhemmin aiheuttaisi esimerkiksi vesivahingon ja näin vahinkoja naapuriasukkaille.

LVI-tarvikkeet

LVI-huolto ja -asennus ovat palveluitamme, mutta lisäksi myymme laadukkaat LVI-tarvikkeet myös suoraan asiakkaille ja muille niitä tarvitseville tahoille kilpailukykyisin hinnoin. Varastossamme on monipuolinen valikoima laadukasta tarvikkeistoa laidasta laitaan, ja jos jostakin ei suoraan löydy, se voidaan tarvittaessa tilata. Voit siis turvallisin mielin kääntyä meidän puoleemme aivan kaikissa LVI-tarpeissasi, sillä tästä osoitteesta saat taatusti ratkaisun asiaan kuin asiaan.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää sähköisellä lomakkeella. Huolto- ja korjaustöistä saat kotitalousvähennystä.

VOIT SOITTAA MEILLE TÄSTÄ: 040 825 1616

Vessanpöntön asennus Seinäjoki | Hanan vaihto ja LVI-työt Vaasan, Ylistaron ja Lapuan alueille

Saneeraukset ja asennukset huolellisesti