Yritys


Valon Vesi ja Lämpö – yritysesittely

Valon Vesi ja Lämpö tunnetaan Seinäjoen seudulla ammattitaitoisena LVI-alan yrityksenä. Meiltä kotitaloudet, taloyhtiöt ja eri rakennusalan yritykset tilaavat monipuoliset lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien asennus- sekä huoltotyöt. Palvelemme korkealaatuisella osaamisen ja tunnettujen laitemerkkien voimin työmailla, joissa rakennetaan uutta ja saneerataan vanhaa. Toimimme avaimet käteen -ajatuksella – helpolla palvelukokonaisuudella, jossa asiakkaan tehtäväksi jää nauttia toimintavalmiin laitteen tarjoamista hyödyistä.

Kokemuksella

Henkilökuntamme on kokenutta. Olemme työskennelleet erilaisten, vaativienkin tehtävien parissa. Meiltä löytyy parhaat ratkaisut kiinteistöjen lämmitystarpeisiin, ilmanlaadun parantamiseen sekä perinteisiin putkitöihin. Tarjoamme entistä toimivampia ja tehokkaampia ratkaisuja, joissa on huomioitu kustannus- ja energiatehokkuuden aspektit, käytettävyyttä unohtamatta.

Laadulla

Laadukas palvelu on monen tekijän summa. Laitteiden tulee vastata moniin tarpeisiin ja kestää käytössä pitkään. Asiakkaat tulee kohdata yksilöllisesti aidolla auttamisen halulla ja toiminnan tulee perustua luottamukseen. Näin Valon Vesi ja Lämpö toimii. Näin olemme myös saaneet liudan tyytyväisiä asiakkaita.

Ota yhteyttä – keskustelemme mielellämme erilaisista LVI-ratkaisuista, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa asiakkaaksemme!