Maalämpö


[ezcol_1half id=”” class=”” style=””]

Maalämpö valmiiksi asennettuna

Maalämpö alueella Kitinoja, Seinäjoki sekä myös Ilmajoella, Ylistarossa, Lapualla, Vähäkyrössä ja Vaasassa on helpoiten valjastettavissa kokeneen ja luotettavan ammattilaisen avulla. Etelä-Pohjanmaan seudulla toimiva Valon Vesi ja Lämpö omaa kokemusta LVI-huolloista ja maalämpöjärjestelmien parissa toimimisesta. Olemme asentaneet nykyaikaisia ja kustannustehokkaita järjestelmiä asiakkaidemme koteihin ja kiinteistöihin asiantuntemuksella – ja kuinka tyytyväisiä asiakkaamme tähän kyseiseen ratkaisuun ovatkaan!

Gebwell ja Nibe maalämpöpumppu Seinäjoki | Maalämmön asennus myös alueilla Vaasa, Lapua, Ylistaro

Niben energiatehokas invertteri maalämpöpumppu asennettuna saneerauskohteessa.

Maalämpö todellakin on erittäin kustannustehokas tapa hoitaa oman kodin tai kiinteistön lämmitys. Ratkaisu hyödyntää maaperään varastoitunutta ja siten täysin ilmaista lämpöenergiaa, jota kerätään talteen ja käytetään kodin lämmittämiseksi. Mikä parasta, geometrinen lämpöenergia on uusiutuva lämmönlähde ja se sopii tilojen lämmittämisen ohella myös esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen.

Porakaivo asiantuntemuksella

Maalämmön keräämiseen käytettävä lämmönkeruuputkisto sijoitetaan pääsääntöisesti lämpöjärjestelmää käyttävän rakennuksen välittömään läheisyyteen porattavaan kaivoon. Tällainen porakaivo voi olla peräti 100-250 metriä syvä, jotta geometristä lämpöä saadaan kerättyä mahdollisimman tehokkaasti – maalämpöjärjestelmä ei siis käytä hyödykseen auringon lämmittämää pintamaata, kuten jotkut asiaan vihkiytymättömät ehkä luulevat.

Porakaivon hinta määrittyy tapauskohtaisesti, mutta vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa kaivon syvyys ja työhön käytetty aika. Aloituskustannuksista huolimatta kyseessä on sijoitus, joka tulee maksamaan itsensä takaisin ajan kuluessa lämpökustannusten tippumisen myötä. Maalämmön poraus ja tehtävän kaivon syvyys riippuu esimerkiksi tarvittavan lämmitysenergian kulutuksen määrästä. Ennen poraustyöhön ryhtymistä asiantuntijamme laativat kanssasi tarkat laskelmat ja suunnitelmat.

Lämpöpumppu ja sen asennukset

Maalämpöpumppu ja sen asennukset onnistuvat kokeneen ammattilaisen toimesta varmalla otteella kaikki asiakkaan omat tarpeet huomioon ottaen. Maalämpöpumpun hinta on kannattavinta ajatella sijoituksena, joka maksaa itsensä takaisin suhteellisen nopeallakin aikataululla. Me toteutamme asennukset ja poraukset asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella: jätät kaiken meidän huoleksemme ja nautit lopuksi itse vain maalämmön tuottamista säästöistä ja suloisesta lämmöstä.

Gebwell maalämpö Seinäjoki | Maalämpöpumppu alan asiantuntijalta

Gebwell maalämpöpumppu

Gebwell maalämpö on kotimainen, Suomessa valmistettu maalämpöjärjestelmä. Yhtiön tuotteiden avulla lämmityskuluja on mahdollista vähentää jopa huikeat 80 prosenttia. Gebwellin tuotteet ovat suosittu vaihtoehto maalämpöjärjestelmäksi.

NIBE maalämpöpumppu

NIBE maalämpö on niin ikään suosittu vaihtoehto kun valitaan maalämpöjärjestelmää. Myös NIBE maalämpöjärjestelmä karsii lämmityskuluja jopa 80 prosentin verran. Kerromme mielellämme eri tuoteperheiden ominaisuuksista ja soveltuvuuksista.

Pyydä meiltä maalämpötarjous sähköisellä lomakkeella.

VOIT MYÖS SOITTAA MEILLE TÄSTÄ: 040 825 1616

Nibe maalämpö kodinhoitohuoneeseen | Maalämpöpumppu ja asennus Seinäjoen seudulla

Nibe-maalämpö, kodinhoitohuone

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

Pyydä tarjous

[ninja_forms id=5]
[/ezcol_1half_end]