Poistoilmalämpöpumppu


Poistoilmalämpöpumppu asennuksineen Seinäjoen alueella

Poistoilmalämpöpumppu toimii taloa lämmittäen sekä viilentäen. Se hyödyntää talosta poistettavan ilman lämmitysenergiaa siirtäen lämmön tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumppu poistaa myös tunkkaista sisäilmaa. Energia- ja kustannustehokkaat sekä kestävät poistoilmalämpöpumput toimittaa Valon Vesi ja Lämpö Seinäjoen, Ylistaron ja Lapuan alueilla.

Yrityksemme on kokenut LVI-alan osaaja. Palvelemme sinua avaimet käteen -idealla, mikä tarkoittaa toteutusta, johon sisältyvät kaikki pumpputyöt aina laitteen hankinnasta asennukseen – siihen pisteeseen, että laite on täysin valmis käytettäväksi. Siivoamme myös työmaan jäljiltämme. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin rakennusalan yrittäjät, myös taloyhtiöt.

Nibe-poistoilmalämpöpumppu

Edustamme laadustaan tunnettua Nibe-merkkiä. Nibe-poistoilmalämpöpumppu on erityisen energiaa säästävä laite. Se nipistää jopa puolet tavallisen sähkölämmityksen ja koneellisen ilmanvaihdon kustannuksista. Avullamme varmistat, että saat juuri sinun kohteeseesi sopivan laitteen ja opit myös käyttämään laitetta itse. Sen jälkeen, kun työmme on tehty, voit kääntyä puoleemme kaikissa pumppuihin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Tarvittaessa huoltopalvelu on apunasi.

Valon Vesi ja Lämpö huoltaa poistoilmalämpöpumput

Vaikka laite olisi miten uusi tahansa, sen toiminta ja teho kärsivät ennen pitkää ilman säännöllistä huoltoa. Valon Vesi ja Lämpö huoltaa poistoilmalämpöpumput siten, että ne pysyvät toimintakykyisinä ja säilyttävät hyvät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään. Tilaa huolto ajoissa ja ennakoi ikävät laiteviat! Samalla säästät kukkaroa, kun pumppua ei tarvitse ennen aikojaan vaihtaa uuteen.

Kokemusta ja korkealuokkaista osaamista

Näin luonnehdimme itseämme. Meillä on pitkän linjan osaaminen vaativistakin LVI-töistä, siten myös poistoilmalämpöpumpuista. Panostamme työn korkeaan laatuun, mikä näkyy asiakkaidemme tyytyväisyydessä. Meille on tärkeää tarjota yksilöllisesti räätälöityä palvelua ja pysyä niissä aikatauluissa, mitä yhdessä on sovittu.

Poistoilmalämpöpumppujen asennuspalvelu toimii Seinäjoen seudulla. Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä kartoittamaan kohdettasi sekä tarpeitasi.